Laat Key-IT jou bellen
  Systeembeheer

  Door met je mee te kijken in je bedrijf zorgen we ervoor dat alles optimaal werkt.

  Wat kunt je van ons verwachten?

  Allerlei systemen zorgen ervoor dat je je werk kunt doen. Of je nou de thuiswerkplek van je collega’s in orde wilt maken of de back-ups van klantgegevens goed wilt bewaren. Je hebt er je handen vol aan.

  Wij beheren voor jou alle ICT gerelateerde systemen. Op élk gebied van systeembeheer kan Key-IT voor jou aan de slag. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Bij jou op locatie, in een datacenter, op afstand of in de cloud. Dan kun jij je weer bezighouden met dat wat jij goed kunt.

  Beheren

  Wij verzorgen jouw werkplekbeheer, serverbeheer en netwerkbeheer. Zowel bedraad als draadloos. We zorgen ook met veel liefde voor de remote toegang die je nodig hebt voor bijvoorbeeld het thuiswerken. We laten de systemen onderling met elkaar communiceren.

  Systemen

  Je website is je online visitekaartje. Wel zo fijn dat deze altijd te bezoeken is. We zorgen ervoor dat jouw website goed bereikbaar is door een goede webhosting en dat je per mail altijd bereikbaar bent. Webhosting nodig? Hier lees je meer.

  Gegevens bewaren

  Van sommige gegevens wil je dat ze bewaard blijven. Wij zorgen voor de live kopie van gegevens buiten de deur of voor de centrale opslag van gegevens. Zodat je zeker weet dat je geen informatie kwijtraakt. Off-site back-ups maken we ook.

  Dit doen wij altijd binnen de geldende regels van de privacywetgeving. Wist je dat gevoelige data niet overal opgeslagen mag worden?

  Uiteraard bieden we de standaardoplossingen, maar we doen liever nog een stapje extra. We kijken met je mee naar jouw bedrijf. We stellen vragen en zoeken naar de meest ideale oplossing voor jouw situatie. Doordat we jouw bedrijf leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die precies past binnen jouw perfecte plaatje. Vaak past de standaardoplossing net niet of is de standaardoplossing maar een klein deel van het probleem. Met een kleine aanpassing maken wij het passend bij jouw bedrijf. Wij geloven in maatwerk, maar zorgen er altijd zo veel mogelijk voor dat het voor jou op de vertrouwde manier blijft werken.

  Al onze diensten bieden we ook aan in abonnementsvorm.

  Zo heb jij je handen er minder vol aan, maar blijft wel alles up-to-date. Voor een vast bedrag per maand kijken we elke maand alles na, onderhouden het en updaten waar nodig.

  Mogen we jouw systemen beheren?

  ICT is een vak apart, maar we staan op elk gebied voor je klaar. Bijna alles is mogelijk. Neem contact met ons op, dan hebben we het over de mogelijkheden.

  Neem contact op