Laat Key-IT jou bellen
  Over Key-IT

  Jouw ICT-specialist in de Zaanstreek

  ICT is voor veel mensen een hoofdpijndossier of iets om je kop voor in het zand te steken, maar neem van ons aan: dat is niet nodig! ICT komt ten goede aan jouw bedrijf. Is alles goed geregeld? Dan draait jouw bedrijf op rolletjes. Door te luisteren naar jouw verhaal, zorgen wij dat op het gebied van ICT alles zo optimaal mogelijk functioneert. Alleen zo heb jij er geen omkijken meer naar.

  Wie zijn wij?

  “Hi, ik ben Rinze Hiddink en ik ben het gezicht achter Key-IT. Met passie en gedrevenheid verzorg ik de ICT voor verschillende midden- en kleinbedrijven in de Zaanstreek. Al op jonge leeftijd werd mijn interesse gewekt en hielp ik als de computer het weer eens begeven had. Dat ik ook opleidingen in de ICT zou volgen, was geen hogere wiskunde. In al die jaren heb ik heel wat kennis en expertise verzameld. Maar ik doe het niet helemaal alleen. Ik heb een netwerk van specialisten die ik kan aanboren, mocht mijn eigen expertise niet toereikend zijn. Samen zijn we breed inzetbaar en zorgen we voor een oplossing passend bij jouw bedrijf.
  Wij ontzorgen jou.”

  Waar we goed in zijn

  Bij Key-IT zijn we echte ICT’ers en geen IT’ers. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel, daar draait het nou eenmaal om. Op een eerlijke en transparante manier proberen we je te helpen met de ICT. Zo weet je na een eerste gesprek altijd wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt. We kijken daarbij naar wat jij nodig hebt en wat voor jou het beste is. Je vindt in ons geen leverancier, wij zijn een partner.

  Door te begrijpen wat jij doet, kunnen wij je helpen met de ICT. We luisteren naar jouw verhaal en zullen de oplossingen daar altijd naar aanpassen. Bestaat de perfecte oplossing nog niet? Dan maken we hem! Wij zorgen er altijd voor dat de ICT voor jou werkt. We zijn bereid dat stapje extra te zetten. Wanneer we een (deel)oplossing aanbieden zorgen we ervoor dat alles blijft werken op een voor jou zo vertrouwd mogelijke manier. Mogen we voor jou doen waar wij goed in zijn? Dan kun jij blijven doen waar jij goed in bent.

  We helpen je met advies en het opzetten of aanpassen van jouw systemen. In overleg kunnen we ook updates en onderhoud uitvoeren. Net wat jij wenst! Je kunt bij ons terecht voor:

  Ontzorgen

  Op élk gebied van ICT ontzorgen we jou. Of dat nou gaat om advies, een second opinion of het oplossen van problemen. We staan altijd voor je klaar.

  Systeembeheer

  Noem een taak waar je een systeembeheerder voor nodig hebt en wij kunnen die taak van je overnemen.

  Hosting

  Jouw online visitekaartje moet altijd bereikbaar zijn. We zorgen ervoor dat jouw website altijd te bezoeken is én dat je altijd gemaild kunt worden.

  Meer weten?

  Kijk nog even rond op de website of neem contact met ons op. We kunnen je op elk gebied binnen de ICT helpen. Waar wacht je op?

  Neem contact op