Laat Key-IT jou bellen
  Ontzorgen

  Niet hoeven nadenken over je ICT.

  Wat kunnen wij voor je doen?

  Goede ICT-oplossingen worden steeds belangrijker. We kunnen immers niet meer zonder een goede website of een handig kassasyteem. En zeg eens eerlijk… Wanneer heb je voor het laatst een back-up gemaakt?

  Allemaal zaken die er gewoon moeten zijn. Jij wilt je bezighouden met jouw bedrijf, doen waar je goed in bent. Je wilt niet na hoeven denken over die back-ups en hoe het allemaal op zijn best werkt. De liefde die jij hebt voor jouw vak, die hebben wij voor de ICT. Je hoeft je geen zorgen meer te maken, wij hebben de kennis en kunde in huis om je te helpen.
  Wij ontzorgen.

  Advies

  We geven je graag advies op elk gebied van ICT. Met de expertise die wij in huis hebben, geven we je een advies voor een passende oplossing.

  Uitvoeren

  Moet het direct opgelost worden? Dan voeren we het voor je uit. We zoeken naar de oplossing die jij nodig hebt. En passen deze zo nodig aan naar wat jij wenst.

  Second opinion

  Ook wanneer je een second opinion nodig hebt ontzorgen we. We kijken met je mee en geven onze kijk op de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

  Om je goed te kunnen ontzorgen kijken we altijd naar het totaalplaatje. We luisteren naar jouw verhaal, kijken naar jouw proces en jouw wensen. Waar loop je tegenaan? We kijken met je mee en denken in mogelijkheden, maar zien ook de risico’s. We zorgen ervoor dat deze zo klein mogelijk gemaakt worden.

  Kunnen we geen bestaande oplossing vinden die perfect aansluit bij jouw wensen? Dan maken we een oplossing op maat. We vinden het belangrijk dat je kunt doen waar je goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn. En… die back-up heb je écht nodig!

  Klaar om ontzorgd te worden?

  Op elk gebied van ICT staan we voor je klaar. Ook als jouw gewenste dienst hier niet tussen staat. Neem contact op, bijna alles is mogelijk.

  Neem contact op