Laat Key-IT jou bellen
  Hosting

  Jouw website is je online visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat deze altijd bereikbaar is.

  Wanneer het over hosting gaat, komen al gauw de wat lastigere termen voorbij. Geen kaas gegeten van servers, gigabytes en domeinnamen? Ons zijn ze niet vreemd. Als jij ons vertelt wat je wilt, dan zorgen wij ervoor dat dat werkelijkheid wordt. Ook op het gebied van hosting ontzorgen we jou. Zit jij ’s avonds gewoon aan je blokje kaas.

  We zetten moeiteloos de goede basis voor jouw website of e-mailsysteem neer. Heb je al een website, maar ben je opzoek naar een andere hostingpartij? Ook dan kunnen we je uit de brand helpen. Het verhuizen van jouw website is voor ons geen probleem. We geloven in maatwerk, dus we zoeken altijd naar de mogelijkheid die goed bij jou en jouw bedrijf past. We doen net dat stapje extra zodat jij zorgeloos een bereikbare website hebt.

  Webhosting

  Jouw website is je online visitekaartje. Heb je al een domeinnaam? En hosting? Bij Key-IT kijken we, samen met jou, naar wat er nodig is om jouw website in de lucht te krijgen en deze 24/7 bereikbaar te laten zijn. We registreren domeinnamen, maar kunnen ze ook verhuizen. We zorgen ervoor dat de website het doet en we voorzien deze natuurlijk van adequate beveiliging.

  E-mailhosting

  Bij Key-IT zorgen we ervoor dat je met een gerust hart kunt mailen. Zo heb jij alles onder één dak! Kun jij mailtjes sturen en ontvangen zonder dat je hoeft na te denken over het technische aspect.
  Dat doen wij voor je.

  Bij Key-IT hebben we verschillende servers waarop we de websites of e-mailpakketten kunnen laten draaien. Heb je een kleine website of een klein e-mailpakket, dan maak je veelal gebruik van een gedeelde server. Heb je een grote website of heel specifieke wensen, dan kun je ook gebruiken maken van een eigen server. We zorgen ervoor dat je altijd bereikbaar bent. Ook als je vraagt om een high-available website. Daarbij nemen de systemen het van elkaar over wanneer het aantal bezoekers van de website daarom vraagt.

  Is jouw online visitekaartje al bereikbaar?

  Heb je gevonden wat je zocht of wil je nog meer weten?
  Neem contact met ons op. Bijna alles is mogelijk.

  Neem contact op