Wat gebeurt er met jouw gegevens bij brand, diefstal of ransomware?

Kun jij jouw bedrijf nog runnen als je te maken krijgt met dataverlies? Key-IT helpt jou bij het maken van een goede back-upstrategie maar helpt je ook het grootste leed te voorkomen.

 

Neem direct contact opLees meer

Dataverlies kan leiden tot faillissement

Je staat er niet vaak bij stil, maar kan jouw bedrijf tegenslagen als brand, diefstal of ransomware doorstaan? Kun jij nog verder werken wanneer er ransomware bij je geplaatst wordt? En hoe zit dat bij een brand?

Wij merken dat veel bedrijven niet verder kunnen. Vaak kom je er in zo’n vervelende situatie pas achter dat back-ups niet gemaakt zijn, dat ze op dezelfde systemen worden opgeslagen of dat ze niet buiten de deur worden bewaard. In zo’n geval ben je dus alsnog alle gegevens kwijt. Voor zowel jou als jouw klant is het van belang een goede back-upstrategie te hebben. 90% van de MKB-bedrijven die te maken krijgen met dataverlies zijn binnen twee jaar failliet. Daar wil jij niet bij horen, toch? Key-IT denkt met je mee en helpt jou met een goede back-upstrategie.

Ransomware

Op dit moment de meest voorkomende variant van dataverlies

Data niet veilig bewaard

Meer dan 60% van het MKB heeft geen back-up van bestanden buiten de deur

Torenhoge kosten

Bij dataverlies zijn gevolgen en kosten vaak niet te overzien

Key-IT helpt met een goede back-upstrategie

Het veilig opslaan van gegevens en regelmatige back-ups maken zorgt ervoor dat jij kunt blijven bestaan. Dat jouw bedrijf kan groeien en moeilijke situaties doorstaat. Wanneer je data kwijtraakt zijn de gevolgen en de kosten vaak niet te overzien. Key-IT helpt met het maken van een goede back-upstrategie. Zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Door te zorgen voor een centrale opslag van bestanden en deze zowel lokaal als buiten de deur te back-uppen, neem je de eerste stappen tegen dataverlies.

ALLEEN EEN BACK-UP IS NIET GENOEG

Met alleen een back-up ben je er niet. Het zorgt ervoor dat je altijd een kopie van de data hebt, maar daarmee voorkom je niet dat je die back-up nodig hebt. Voorkomen is beter dan genezen natuurlijk! Bij Key-IT geven we geheel vrijblijvend advies over de stappen die je zou kunnen zetten. Zodat de kans op dataverlies wel heel klein wordt.

Over Key-IT

Key-IT is jouw ICT-ontzorger voor het midden- en kleinbedrijf in de Zaanstreek. Op een eerlijke en transparante manier helpen wij jou met de ICT. We luisteren naar jouw verhaal en zorgen ervoor dat we een oplossing leveren die past bij jou en jouw bedrijf. We zijn geen leverancier, wij zijn een partner. Ook wanneer het gaat om dataverlies of de kans daarop zo klein mogelijk maken, staan we voor je klaar!

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ben je benieuwd naar onze kijk op jouw back-upstrategie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Assendelft

+31 (0)75 2040 841

info@key-it.nl

Laat ons contact met jou opnemen